Запишете децата си в Работилница по лидерство, предприемачество и финанси!

leadership1
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Децата са уникални с това, че съзнанието им е много по-необременено от това на възрастен човек. Понякога едно дете може да даде много по-вярно и бързо решение на логически въпрос в сравнение с родителите си, например.

Някои предприемачи си приличат с децата по това, че често имат налудничави идеи, на които никой не обръща внимание. Но великите предприемачи съумяват да ги осъществят и да превърнат първоначалното недоверие в тях в повод за възхищение.

Не са малко вече световните примери за иновативни предприемачи, основали бизнеса си още на крехка възраст. Смятате че и вашето дете е способно да бъде следващият Стив Джобс или Марк Зукърбърг?

В такъв случай имате възможност да се включите в събитията по повод „Световната седмица по предприемачество“, които ще се проведат в периода между 16.11 и 22.11. Тази седмица има за цел да насърчи предприемчивостта и творческото мислене на българските деца.

На 21.11.2015г. екипът на LeadersPlay, съвместно с BulgariaMall, ще проведе специална Работилница по лидерство, предприемачество и финанси, която ще разпространи предприемаческия дух и познание сред децата, под формата на игри и забавление.

Децата ще се учат как да комуникират ефективно, да представят различни идеи и да работят в екип. Тези, които са записани предварително, ще могат да участват в стратегическа игра за създаване и управление на бизнес, като започнат от предложенията за лого на предпиятието, преминат през планирането на необходимите средства и приключат с печалбата.

Предвиждат се награди и сертификати за добре представилите се участници.

Заниманията са подходящи за деца между 9 и 12 години. Необходимо предварително записване за една от двете сесии: Сесия 1 – 10:00 – 13:00; Сесия 2 – 14:00 – 17:00.

Място на провеждане на събитието: гр. София, BulgariaMall, ниво +1.

За повече информация и записване – 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com

 

Надежда Ангелова

(Visited 64 times, 1 visits today)

Коментари