Business on the Hills – най-голямата конференция за иновации в Пловдив

jci-nаtional-convention-2016
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

jci-nаtional-convention-2016

Тази есен JCI Bulgaria (Junior Chamber International) организира най-голямата бизнес конференция за иновации в града под тепетата – “Business on the Hills: Develop. Innovate. Market.”. Тя ще се състои от 9-ти до 11-ти септември, а домакин ще бъде пловдивският хотел „Империал“. Събитието ще приюти над 250 програмисти, предприемачи, инженери и маркетинг мениджъри от целия свят.

Акцент на 3-дневната конференция ще бъдат 7-те интернационални лектори:

  • Filipe Carrera, International Speaker, Portugal: Networking for personal and professional success
  • Sasha Bezuhanova, HP Bulgaria: Innovations – a step closer to a new world
  • Paolo Ruggeri, OSM International Group: International Business Development and New Markets Expansion
  • Elan Oren, LeanWay and Appforma: Guiding your start-up through dramatic market changes – the story of iMesh
  • George Parvanov, The C-Team: How to build, inspire and motivate a successful team
  • Ismail Haznedar, Business Angel, Turkey: Investment opportunities for StartUps
  • Simon Bucknall, International Speaker, London: The Red Hot Elevator Pitch

Освен прекрасната лекторска програма, организаторите обещават и присъствие на предприемачи от над 20 държави, които ще споделят своя опит с вас – младите хора, които работят не само за създаването на позитивна промяна в нашето общество, но и за едно по-добро бъдеще. Всички участници ще имат възможност да се запознаят със специалистите на специално организираните Networking party в петък и официалната гала вечеря в събота. Допълнително, за любителите на иновативния туризъм са предвидени Treasure Hunt – Plovdiv Tour и Wine Tasting в Старосел.

Treasure Hunt Plovdiv Tour

Иновациите са в основата на добрия бизнес и отличаването му от неговите конкуренти. За да бъде една фирма успешна в световен мащаб, а дори и на локално ниво, тя трябва да се развива ежедневно, да задоволява нуждите на настоящите си клиенти, но и да започва или да бъде проводник на нови идеи и трендове. Ето защо, темата е фундаментално заложена в обсъжданите по време на 3-дневната конференция.

Конференцията ще се провежда изцяло на английски език с възможност за конферентен превод. Организаторите предлагат 3 различни пакета за желаещите да станат част от събитието. Възползвайте се от преференциалните цени до 15.08, а ако регистрирате 2-ма или повече ваши приятели или колеги, ще получите допълнителна отстъпка. Може да се запознаете по-подробно със събитието или да намерите повече информация за различните пакети на сайта на конференцията http://nationalconvention.jci.bg/.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Коментари