Бизнес буря ще връхлети София този септември

business storm bulgaria
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Задава се буря. Бизнес буря.

На 8-ми септември в Тех Парк, София ще се проведе първото по рода си интерактивно бизнес събитие за българската територия – Business Storm. То обединява в себе си специализирани бизнес обучения, емоционални преживявания и революционни идеи и предвижда участието на над 400 предприемачи, мениджъри, бизнес лидери, експерти и други специалисти от различни сфери.

Главният акцент ще бъде основният гост на събитието Саймън Бъкнал – международният лектор, консултирал редица мениджъри, предприемачи, бизнес лидери и специалисти в различни сфери, в над 20 страни по света. Сред тях присъстват имена като: London Business School, Shell, NHS, University of Cambridge, и компании, включени в Лондонската стокова борса и във Fortune 100. Кариерата му се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Франция, Германия, Пакистан, Дания, Япония и други. Също така, Саймън често е канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, дебатиране в предавания на BBC World News, радио BBC London, както и в бизнес медии, базирани в Близкия Изток.

Business Storm - clients of simon

В столицата ни той ще проведе 4 интерактивни обучения:

  1. The Red Hot Elevator Pitch
  2. Public Speaking Masterity
  3. Business Storytelling
  4. Communication Secrets

По време на събитието ще се проведе и Интерактивен форум на бизнес експертите. В него ще вземат участие едни от най-изявените имена в българския бизнес свят. Засега са известни само част от тях – Светлин Наков – създател на SoftUni, Марина Стефанова – CSR Expert, д-р Красимира Чемишанска – президент на Американската търговска камара в България, но се очаква до броени дни да се съобщят и останалите участници. Организаторите са подготвили богата програма с уникално съдържание, което предвещава една истинска бизнес буря. Събитието е подходящо за малки и средни бизнеси, стартъпи и корпорации и е посветено на ръководители на компании, собственици на бизнеси, обществени лидери, предприемачи, мениджъри и други специалисти.

На сайта на събитието ще можете да откриете по-подробна информация за него, неговата програма и различните видове билети, които се предлагат. Със специалния промо код, предостравен ни от Tendrik, вие може да си закупите билети с 10 % намаление до самия старт на събитието.

Промо код: TENDRIK

(Visited 65 times, 1 visits today)

Коментари