Варна е домакин на голяма дигитална конференция

innowave 2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Innowave 2017 Business & Startup Conference гостува на морската ни столица

Innowave 2017 Business & Startup Conference събира Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента в морската ни столица

Едно от най-големите технологични събития в Европа, Innowave 2017 Business & Startup Conference, ще проведе тазгодишното си издание у нас и не е за пропускане. Форумът ще се състои в два поредни дни, 20 и 21 октомври, а домакин ще бъде морската ни столица Варна.

Innowave 2017 Business & Startup Conference е събитие, което събира на едно място световни брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основна цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално. Организаторите споделят, че имат големи очаквания към събитието, което освен, че ще представи интересни теми, ще бъде и практически насочено.

Очаква се да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Събитието ще има четири експо зони, на които ще бъдат разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании, с които все ще има възможността да се срещне лично и да размени контакти и опит.

Гост-лектори на технологичното събитие ще бъдат над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента. Радостната новина е, че в България ще пристигнат световноизвестните имена в сферата. Сред лекторите ще бъдат Дрейтън Бърд – една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последните 25 години [UK];  Дейл Хоуарт – експерт дигитален маркетинг /Фейсбук маркетинг/ [UK]; Мигел Рейнолд – президент и CEO на Global Business Brokers; Бас Лансдорп – основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс; Божидар Крапчев – Amazon Lead CEE в Amazon Web services и много други.

Събитието ще бъде открито от Президента на Република България, Министъра на икономиката, кмета на Варна и г-жа Мария Габриел – еврокомисар по цифровизацията.

Организаторите благодарят и поздравят Община Варна и Министерство на икономиката, които помогнаха Innowave 2017 Business & Startup Conference да се случи и у нас! Не на последно място, партньор на събитието е JCI Varna.

Ако искате да се присъедините и вие, вземете своя билет ТУК.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Коментари