Надя Станчева от Animal Rescue Sofia стана „Жена на годината 2015“

nadq-animal-rescue
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Създателят и ръководител на Animal Rescue Sofia Надя Станчева получи наградата „Жена на годината 2015“ на списание GRAZIA в категория „Общество“. Безспорно заслужената награда, отива в ръцете на една невероятна жена, която създаде Animal Rescue Sofia с много любов и усилия, водена от единственото желание да помага на бездомни животни. Зад нея стои екип от хора с големи сърца, доброволци и дарители. Наградата е признание и благодарност от всички, които застават зад каузата на Animal Rescue Sofia.

За пет години Animal Rescue Sofia даде подслон и осигури лечение на много животни. Обгрижвани и ваксинирани, хиляди кучета намериха своите нови стопани и заживяха в истински домове. Хилади животни бяха и кастрирани напълно безплатно. С помощта на Animal Rescue Sofia и стотици доброволци и дарители, от януари 2014 г. бе създаден и приют Фермата в Горни Богров. Приюта се превърна не само в дом на много бездомни животни и място където да получат лечение, но и в място където всеки, които желае може да прекара уикенда в разходки на чист въздух с четириногите.

Пожелаваме на Надя Станчева много бъдещи успехи и сили, за да продължи борбата за беззащитните бездомни животни. Надяваме се, че чрез тази награда каузата на Animal Rescue Sofia ще достигне до повече хора.

Автор: Пламена Иванова

Източник: http://arsofia.com/

(Visited 136 times, 1 visits today)

Коментари