„Plovdiv City Cup-2016″ – прекрасен футболен турнир за младите надежди на България

Купите в „Plovdiv City Cup-2016"
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

На 11.09.2016 г. на градския стадион в Пловдив се проведе за пръв път детски футболен турнир за набор 2007 „Plovdiv City Cup-2016″.

Организатор на турнира бе ФК „Пловдив Сити“.

В турнира „Plovdiv City Cup-2016″ взеха участие шест отбора:

  1. ФК „Пловдив Сити“ (Пловдив)
  2. ФК „Ботев“ (Пловдив)
  3. ФК „Звездичка“ (Бургас)
  4. ФК „Локо Пловдив“
  5. ФК “Марица“ (Пловдив)
  6. ДФК „Орлета“ (Пазарджик).

Турнирът „Plovdiv City Cup-2016″ се проведе благодарение на ентусиазма на Петър Кумановали, който е треньор на ФК „Пловдив Сити“.

Неговата амбиция е „Plovdiv City Cup“ да се превърне в традиция и младите таланти да имат възможност да се наслаждават на магията на футбола всяка година. Инициативата на Петър Кумановали е подкрепена от 3 официални спонсори, благодарение на които турнирът „Plovdiv City Cup-2016″ се осъществи при чудесна организация и добро настроение.

Спонсори на турнира са:

„Кондор“ – Недвижими имоти ЕООД.

„Вемира Билд“ ООД.

„Атар 3“ ООД.

Турнирът „Plovdiv City Cup-2016 “ даде възможност на младоците да премерят сили, да покажат най-доброто от себе си и ги зареди с позитивни емоции.  Всички получиха заслужени награди за участието си. Освен това имаше индивидуални отличия за най-добрите играчи на своите постове. Това е начинът да се подхранва желанието, мотивацията и мечтите на децата. Това е пътят, за да имаме един ден отново силен национален отбор, който да повтори успехите на батковците си от САЩ’94.

plovdiv-city-cup

Автор: Иван Колев

(Visited 52 times, 1 visits today)

Коментари