Животните от „Фермата“ на Animal Rescue Sofia ще прекарат зимата на топло.

frontpage
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

5

Благодарение на хора с добри сърца, животните във „Фермата“ на Animal Rescue Sofia, ще бъдат подсигурени с топлина в студените зимни дни. След проведена дарителска капмания за набиране на средства, необходими за отопление на всички помещения, необходимата сума от 6000 лв. вече е факт. Всичко започва с проявената доброта от страна на анонимен дарител, който се съгласява да подари второ котле за отопление, ако приюта успее да събере средставата за едно. Събраните средства вече са факт!

3 1

За първи път от създаването на приюта за бездомни животни в Долни Богров, ще има подово отопление на кучешката сграда, където живеят здравите кучета и кутрета. Другата сграда, която се нуждае от отопление е клиника „Франциска“, в която се настаняват всички пострадали животни, както и най-мъничките кутрета и кърмещите майки. Благодарение на дарителската кампания, сградата в която се възтановяват животните, ще се отоплява с радиатори.2 6

Макар, че средставата за отопление вече са събрани, животните от „Фермата“ все още се нуждаят от подкрепата на дарители. Приюта се издържа изцяло от добронамерени хора, които всеки месец даряват средства, храна и личното си време.

Ако и Вие имате желание да подпомогнете „Фермата“ на Animal Rescue Sofia може да го направите ТУК 
(Visited 149 times, 1 visits today)

Коментари