Английското ТВ реалити шоу „Born to fight“ идва в България за Гала вечер на бойните спортове.

vraca-sfc
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Днес в гр. Враца ще се организира Гала вечер на бойните спортове от мениджърска компания Combat Promotion и със специалното участие на английското ТВ реалити шоу „Born to fight“. За първи в България ще бъде организирана такава вечер на бойните изкуства от чуждестранен промоутър, като името на новооснованата верига ще бъде наречена Spartacus Fighting Championship.

Водещ на вечерта  ще е едно от най-големите имена в световния ММА шоу бизнес и промоутър номер 1 за Европа Dave O’Donnell. Негов помощник ще е CJ, водеща на UCMM-England и на много други английски музикални и танцови предавания. За българската публика като водещ ще се включи и Павел Владимиров. Гала вечерта ще бъде открита от атрактивните тракийски воини от „БагаТур“.

Освен двата полуфинала към „Born to fight“, в които има и българско участие на Христо Христов, безапелационен шампион на няколко международни вериги, ще се проведат и още седем двубоя по правилата на свободните битки в клетка. Основната среща ще е с участието на Костадин Енев, един от най-добрите български ММА бойци от мениджърската компания Combat Promotion.

Гала вечерта на бойните спортове ще се проведе от 20 ч. в Спортна зала –ПМГ гр. Враца. Събитието се организира с любезното съдействие на Община Враца и Lupus Sport. Промоутър на събитието е мениджърска компания Combat Promotion.

 

Източник: http://combat-promotion.com/

(Visited 120 times, 1 visits today)

Коментари