JCI Плевен става част от инициативата „Да изчистим България за един ден“

да изчистим българия за един ден
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Всички харесваме красивата природна гледка, нали? Но колко от нас осъзнават, че всъщност природата не е само гледката през прозореца или мястото, което посещаваме, когато искаме да избягаме от градските проблеми и натовареното ежедневие. Природата всъщност е силно интегрирана система, от която зависи нашето оцеляване и здраве.

JCI Плевен ще се включи в най-мащабната национална доброволческа инициатива „Да изчистим България за един ден“.  Присъединете се към нас и елате заедно да допринесем за това да живеем в един по-чист и зелен град! Нужните материали за почистване (чували, ръкавици и добро настроение) ще са осигурени от нас.

Сборен пункт: в началото на парк Кайлъка (на обръщалото на тролеите).

Кога: 16 септември 2017, 9:30 часа

И тъй като желанието ни е инициативата да стигне до възможно най-много хора (предвид сериозността ѝ и нуждата от нея), даваме възможност на всеки, независимо къде се намира, да се включи в състезанието „Остави следа, но правилната“. Всеки, който изпрати снимки преди и след почистването на избрано от него място, ще участва в томбола за страхотни награди, а именно:

  • За дамите – прекрасно колие, предоставено от SEMANDO
  • За господата – марков парфюм, предоставен от Fragrances.bg

Снимките трябва да бъдат изпратени на следния имейл адрес до 17.09 (неделя): office@positive.bg

Това е само една от интересните инициативи, които JCI Плевен планира да предложи на жителите на града. Екипът на организацията апелира плевенчани да бъдат активни и да посрещат предизвикателствата с усмивка!


За първи път кампанията „Да изчистим България за един ден“ се провежда на 12 май 2012 година под егидата на bTV Media Group , когато цяла България се обедини с една мисия – да изчистим България за един ден.
От тогава до сега събитието се превръща в една от най-мащабната доброволческа инициатива в България. Над 2500 бизнес организации от всички сектори на икономиката, всички 28 областни администрации и 265 общини, президентската институция и няколко министерства се включват традиционно всяка година. До момента в кампанията са се включили над 1 350 500 доброволци.
Иниацитивата има за цел, да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Коментари